Un concept destul de raspandit in alte tari, si-a facut loc si printre noile obiceiuri de nunta de la noi. „Trash the dress” este evenimentul in care rochia de mireasa este “distrusa” intr-un mod artistic.  Este un moment memorabil pentru miresele curajoase- o sedinta foto altfel- in natura, fara panouri de lumina, fara coafura perfecta si fara pauze pentru reimprospatarea machiajului 🙂 E libertatea de a face din rochia de mireasa ce iti doresti 🙂 Priveste-o ca pe un canvas alb pe care poti picta si iti poti crea propria arta.


Sedinta foto „trash de dress” a aparut ca o declaratie de razboi fata de clasicele poze de nunta, la biserica, in cadru de poveste, cu flori, copii, cu parintii, cu nasii, toti imbracati la patru ace si zambind fortat in fiecare poza.

Trash the dress Cabana BuciumAsa ca la cateva zile dupa marele legamant, mireasa si mirele schimba peisajul feeric din seara nuntii si merg in locuri pe care in mod normal nu le-ai asocia cu ideea de nunta. Care ar fi acestea?  Iata mai jos cateva idei pentru sedinte „trash the dress” pentru cei care au nevoie de inspiratie, desi asa cum imaginatia mireselor nu are limite atunci cand vine vorba de organizarea nuntii, tot la fel de inspirate par sa fie miresele si atunci cand vine vorba de aceste sedinte foto absolut speciale:

  1. Imbraca-te in rochia de mireasa si mergi la paint-ball. Cu siguranta vei obtine victorie dupa victorie si vei fi castigatoarea zilei !
  1. Daca ti-ai dorit dintotdeauna sa „vezi viata in roz”, ia mai multe tuburi de vopsea roz si efectiv vopseste rochia in roz, toarna pe rochie cat mai multa, fara sa faci economie.
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

No Comments Yet.

Leave a reply