Situata pe una dintre cele mai frumoase coline ale orasului, Cabana Bucium ofera tuturor un amalgam de distractii, iar cand spun amalgam, ma refer la faptul ca nu ai avea timp sa te plictisesti, nici daca ai vrea asta.
Initial, cand auzi termenul de “cabana”, probabil ca te gandesti la un loc linistit, ferit de prea multa aglomeratie, undeva cu multa verdeata. Cine s-ar fi gandit ca poti sa te relaxezi si in acelasi timp sa ai parte de distractie si de multa adrenalina?
Pe langa poienitele special amenajate pentru gratare, pe care le poti inchiria doar pentru tine si prietenii tai, ai la dispozitie si o sala pentru evenimente, care in timpul saptamanii, iti ofera un discount de 50%. Stiu, suna ciudat de simplu, dar “ the true pot of gold” il detine poligonul de tragere la tinta. Probabil, St.Patrick este invidios momentan, deoarece acum poti sa “tintesti” distractia si noaptea. Airsoft nocturn, la un pret rezonabil si cu o inregistrare video. Ce poti sa-ti doresti mai mult de atat, cand dispui de un meniu complet?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

No Comments Yet.

Leave a reply